fbpx

De Digitale Jurist levert betaalbaar juridisch advies & juridische documenten

📃 Juridische documenten

Algemene voorwaarden
laten opstellen

Algemene voorwaarden laten opstellen

Heb je nood aan duidelijke en juridisch correcte algemene voorwaarden? Dit hoeft je geen fortuin te kosten!

Wat zijn algemene voorwaarden?

Algemene voorwaarden zijn de ruggengraat van je al zakelijke transacties als ondernemer. Bij de Digitale Jurist krijgen we vaak vragen over het belang en de relevantie van deze voorwaarden. We geven je graag mee waarom deze nu zo belangrijk zijn! 

Algemene voorwaarden scheppen duidelijkheid in zakelijke relaties en zorgen voor transparantie tussen jou en je klant of leverancier. Ze leggen de rechten, plichten en verwachtingen van beide partijen vast, waardoor misverstanden kunnen worden voorkomen.

Waarom zijn algemene voorwaarden belangrijk?

Algemene voorwaarden zijn pas goed als ze up-to-date zijn en voldoen aan de huidige wet- en regelgeving. Dit helpt je bedrijf om altijd in overeenstemming met de wet te handelen en beschermt je tegen aansprakelijkheid. Een solide set algemene voorwaarden beschermt je bedrijf tegen mogelijke geschillen en eventuele aansprakelijkheidsclaims. Ze omkaderen de beperkingen van verantwoordelijkheden en bieden juridische afscherming.

Door eenduidige algemene voorwaarden te hanteren bij al je zakelijke transacties, zorg je voor een gestroomlijnd en consistent proces, wat zowel tijd als geld bespaart. Daarnaast stralen professioneel opgestelde algemene voorwaarden vertrouwen en geloofwaardigheid uit. Klanten zullen eerder met je in zee gaan als ze weten waar ze aan toe zijn.

Conclusie:

Het hebben van doordachte en op maat gemaakte algemene voorwaarden is niet alleen een juridische noodzaak, maar het versterkt ook je bedrijfsvoering. Of je nu net begint of al jaren in het vak zit, het is essentieel om deze voorwaarden regelmatig te herzien. De Digitale Jurist staat klaar om je hierbij te helpen en ervoor te zorgen dat je zakelijke belangen beschermd zijn!

De Digitale Jurist helpt je met je algemene voorwaarden!

De Digitale Jurist is opgericht door Evelien Helsen. Zij is een gedreven juriste met een master in de rechten, behaald aan de Vrije Universiteit van Brussel. Ze specialiseerde zich in ondernemings- en economisch recht.

We bieden een scala aan op maat gemaakte juridische documenten die specifiek zijn afgestemd op de digitale aanwezigheid en de specifieke noden van jouw onderneming. We doen dit aan een vaste prijs, zodat je meteen weet waar je staat en er geen stress aan te pas hoeft te komen. Ons ultiem doel? Jou in staat stellen zich te concentreren op wat het belangrijkst is: jouw bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat het juridisch aspect naadloos en vooral zorgeloos verloopt.

Zo stellen we jouw algemene voorwaarden op

Juridisch werk is vaak ondoorzichtig en moeilijk te begrijpen. Niet bij de Digitale Jurist! Wij hanteren een overzichtelijk stappenplan zodat je steeds weet waar we mee bezig zijn.

01
Neem contact op met De Digitale Jurist

Neem contact op met De Digitale Jurist via ons contactformulier of stuur ons een e-mail. Vermeld dat je jouw algemene voorwaarden wenst te laten opmaken. Vergeet ook zeker niet te laten weten of je al bestaande algemene voorwaarden hebt!

02
Ontvang onze vragenlijst

Na je aanvraag bezorgen we je een lijst met vragen die relevant zijn voor jouw onderneming en die ervoor zorgen dat we het document specifiek op jouw wensen en situatie af kunnen stemmen.

03
Aan de slag

Zodra we de ingevulde vragenlijst van je hebben ontvangen, gaat De Digitale Jurist voor je aan de slag. In deze fase is er ook steeds ruimte voor bijkomende vragen of aanpassingen.

04
Oplevering in minder dan een week

 In 2 tot 5 werkdagen krijg je de algemene voorwaarden in je mailbox, in PDF-formaat.

05
Ontvang je definitieve document

Na de betaling van de factuur sturen we je het definitieve document in Word-formaat toe. Zo kun je het document zelf bewaren, aanpassen of verder gebruiken.

06
Extra! Persoonlijk overleg

Heb je bij je bestelling een juridisch uurtje geboekt? Dan plannen we nog een persoonlijke afspraak in, nadat je de documenten hebt ontvangen. Dit kan via een videocall, een telefonisch gesprek of face to face, afhankelijk van jouw voorkeur. Tijdens deze afspraak lopen we samen alle documenten door en beantwoorden we eventuele vragen die je hebt.

Tevreden klanten

Wat kosten algemene voorwaarden?

Eerlijke prijzen, geen verrassingen!

Wij staan er op om met vaste prijzen te werken.
Zo weet je op voorhand wat je investering is. De meeste algemene voorwaarden kosten €240. Echter zijn er soms ‘speciallekes’.
Daarom krijg je een duidelijke raming vooraf. 

Algemene voorwaarden

Laat je algemene voorwaarden opmaken door een jurist

Vanaf € 240

/eenmalig

Aan te raden voor

Bedrijven die enkel nieuwe of geüpdatete algemene voorwaarden nodig hebben

Starterspakket

Ga voor het starterspakket en krijg voordelig alle nodige documenten

€ 450

/eenmalig

Aan te raden voor

Bedrijven die een pakket aan juridische documenten nodig hebben

E-commerce pakket

Alle vereiste, juridische documenten voor een webwinkel in 1 pakket

€ 700

/eenmalig

Aan te raden voor

Webwinkels die alle juridische documenten nodig hebben

Start hier je aanvraag
of vraag meer informatie aan

Contactgegevens

Neem vrijblijvend contact op met de Digitale Jurist bij eventuele vragen. Wij beantwoorden je contactopname steeds binnen 24u.

This is a staging environment