fbpx

De Digitale Jurist levert betaalbaar juridisch advies & juridische documenten

📃 Juridische bundel

Het E-commercepakket

De Digitale Jurist staat garant voor de complete juridische ondersteuning van jouw webshop.

Waarom kiezen voor het E-commercepakket?

Bij online verkopen is het essentieel om niet alleen een geweldig product of service aan te bieden, maar ook om je klanten te verzekeren dat ze veilig en beschermd zijn bij elke aankoop. Een webshop brengt zijn eigen unieke set juridische uitdagingen met zich mee. Van het behandelen van retourzendingen en wettelijke garantie tot het verzorgen van een transparant privacybeleid – er zijn heel wat elementen waar je rekening mee moet houden! 

Of je nu net je webshop hebt gelanceerd of je bestaande beleid wilt opfrissen, het E-commercepakket is de ideale keuze voor jou. Wij zorgen ervoor dat je alle nodigde documenten hebt om juridisch gezien vlekkeloos te opereren. En dat alles voor een duidelijke, vaste prijs. Dit betekent dat jij je kunt richten op het laten groeien van je online winkel, wetende dat de juridische kant veilig in handen is bij de professionals.

Hoe zit dat met die vaste prijs?

Bij de Digitale Jurist waarderen we transparantie. Met het E-commercepakket bieden we een vaste formule aan voor een vaste prijs. Geen verborgen kosten, geen uurtarieven, en geen extra kosten voor communicatie. Jij weet vanaf het begin wat je krijgt, en je kunt al je vragen stellen zonder je zorgen te maken over onverwachte extra’s.

De Digitale Jurist helpt je met je juridische documenten!

De Digitale Jurist is opgericht door Evelien Helsen. Zij is een gedreven juriste met een master in de rechten, behaald aan de Vrije Universiteit van Brussel. Ze specialiseerde zich in ondernemings- en economisch recht.

We bieden een scala aan op maat gemaakte juridische documenten die specifiek zijn afgestemd op de digitale aanwezigheid en de specifieke noden van jouw onderneming. We doen dit aan een vaste prijs, zodat je meteen weet waar je staat en er geen stress aan te pas hoeft te komen. Ons ultiem doel? Jou in staat stellen zich te concentreren op wat het belangrijkst is: jouw bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat het juridisch aspect naadloos en vooral zorgeloos verloopt.

Hoe werkt het E-commercepakket?

Bij De Digitale Jurist begrijpen we dat juridische processen soms complex kunnen aanvoelen. Daarom hebben we een duidelijk en eenvoudige werkwijze ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je zonder zorgen jouw juridische documenten ontvangt. Hier is hoe het werkt:

01
Neem contact op met De Digitale Jurist

Neem contact op met De Digitale Jurist via ons contactformulier of stuur ons een e-mail. Vermeld dat je kiest voor het e-commercepakket. Vergeet ook zeker niet te laten weten of je al bestaande algemene voorwaarden, een verzend- en/of retourbeleid, een privacy- en/of cookiebeleid hebt.

02
Ontvang onze vragenlijst

Na je aanvraag bezorgen we je een lijst met vragen die relevant zijn voor jouw onderneming en die ervoor zorgen dat we alle documenten specifiek op jouw wensen en situatie af kunnen stemmen.

03
Aan de slag

Zodra we de ingevulde vragenlijst van je hebben ontvangen, gaat de Digitale Jurist voor je aan de slag. In deze fase is er ook steeds ruimte voor bijkomende vragen of aanpassingen.

04
Oplevering in minder dan een week

Uiterlijk na 14 werkdagen krijg je alle documenten in je mailbox, in PDF-formaat.

05
Ontvang je definitieve documenten

Na de betaling van de factuur sturen we je de definitieve documenten in Word-formaat toe. Zo kun je de documenten zelf bewaren, aanpassen of verder gebruiken.

06
Extra! Persoonlijk overleg

Heb je bij je bestelling een juridisch uurtje geboekt? Dan plannen we nog een persoonlijke afspraak in, nadat je de documenten hebt ontvangen. Dit kan via een videocall, een telefonisch gesprek of face to face, afhankelijk van jouw voorkeur. Tijdens deze afspraak lopen we samen alle documenten door en beantwoorden we eventuele vragen die je hebt.

Tevreden klanten

Wat kost het e-commercepakket?

Wat kost het
e-commercepakket?

Eerlijke prijzen, geen verrassingen!

Ga voor het starterspakket en krijg alle nodige documenten mét korting. Heb je een webwinkel?
Kies dan voor het e-commercepakket!

Starterspakket

Ga voor het starterspakket en krijg voordelig alle nodige documenten

€ 450

/eenmalig

Aan te raden voor

Bedrijven die een pakket aan juridische documenten nodig hebben

E-commerce pakket

Alle vereiste, juridische documenten voor een webwinkel in 1 pakket

€ 700

/eenmalig

Aan te raden voor

Webwinkels die alle juridische documenten nodig hebben

Start hier je aanvraag
of vraag meer informatie aan

Contactgegevens

Neem vrijblijvend contact op met de Digitale Jurist bij eventuele vragen. Wij beantwoorden je contactopname steeds binnen 24u.

This is a staging environment