fbpx

De Digitale Jurist levert betaalbaar juridisch advies & juridische documenten

📃 Juridische documenten

Retourbeleid
laten opstellen

Retourbeleid laten opstellen

Een helder retourbeleid is de sleutel tot klanttevredenheid en bespaart jou heel wat hoofdpijn!

Waarom is een goed retourbeleid zo belangrijk?

Online shoppen biedt klanten gemak, maar brengt ook onzekerheden met zich mee. Klanten kunnen producten niet fysiek zien of voelen voordat ze ze kopen, en soms voldoet het geleverde product niet aan hun verwachtingen. Een duidelijk en transparant retourbeleid geeft klanten de zekerheid dat ze zonder problemen aankopen kunnen retourneren of ruilen.

Een doordacht retourbeleid levert ook heel wat voordelen op voor jou als ondernemer. Het vermindert het aantal klachten en problemen, verhoogt het vertrouwen van de klant en kan zelfs leiden tot meer verkopen. Klanten die weten dat ze zonder gedoe kunnen retourneren, zullen sneller beslissen om een bestelling te plaatsen op je webshop!

Een retourbeleid op maat,
dat is een slimme investering!

Een retourbeleid op maat, dat is een slimme investering!

Of je nu een nieuwe webshop hebt of al jaren in de e-commerce zit, een duidelijk retourbeleid is essentieel voor zowel je bedrijf als je klanten. Het biedt zekerheid, versterkt het vertrouwen en draagt bij aan een positieve winkelervaring.

Laat de Digitale Jurist jouw retourbeleid op maat opstellen. Wij zorgen ervoor dat je voldoet aan alle wettelijke vereisten en bieden je de tools om een uitmuntende klantenservice te leveren!

De Digitale Jurist helpt je met je retourbeleid!

De Digitale Jurist is opgericht door Evelien Helsen. Zij is een gedreven juriste met een master in de rechten, behaald aan de Vrije Universiteit van Brussel. Ze specialiseerde zich in ondernemings- en economisch recht.

We bieden een scala aan op maat gemaakte juridische documenten die specifiek zijn afgestemd op de digitale aanwezigheid en de specifieke noden van jouw onderneming. We doen dit aan een vaste prijs, zodat je meteen weet waar je staat en er geen stress aan te pas hoeft te komen. Ons ultiem doel? Jou in staat stellen zich te concentreren op wat het belangrijkst is: jouw bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat het juridisch aspect naadloos en vooral zorgeloos verloopt.

Zo stellen we jouw
retourbeleid op

Bij de Digitale Jurist begrijpen we dat juridische processen soms complex kunnen aanvoelen. Daarom hebben we een duidelijk en eenvoudige werkwijze ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je zonder zorgen jouw retourbeleid ontvangt. Hier is hoe het werkt:

01
Neem contact op met De Digitale Jurist

Neem contact op met De Digitale Jurist via ons contactformulier of stuur ons een e-mail. Vermeld dat je een retourbeleid wenst te laten opmaken. Vergeet ook zeker niet te laten weten of je al een bestaand verzendbeleid hebt!

02
Ontvang onze vragenlijst

Na je aanvraag bezorgen we je een lijst met vragen die relevant zijn voor jouw onderneming en die ervoor zorgen dat we het document specifiek op jouw wensen en situatie af kunnen stemmen.

03
Aan de slag

Zodra we de ingevulde vragenlijst van je hebben ontvangen, gaat De Digitale Jurist voor je aan de slag. In deze fase is er ook steeds ruimte voor bijkomende vragen of aanpassingen.

04
Oplevering in minder dan een week

In 2 tot 5 werkdagen krijg je het retourbeleid in je mailbox, in PDF-formaat.

05
Ontvang je definitieve document

Na de betaling van de factuur sturen we je het definitieve document in Word-formaat toe. Zo kun je het document zelf bewaren, aanpassen of verder gebruiken.

06
Extra! Persoonlijk overleg

Heb je bij je bestelling een juridisch uurtje geboekt? Dan plannen we nog een persoonlijke afspraak in, nadat je de documenten hebt ontvangen. Dit kan via een videocall, een telefonisch gesprek of face to face, afhankelijk van jouw voorkeur. Tijdens deze afspraak lopen we samen alle documenten door en beantwoorden we eventuele vragen die je hebt.

Tevreden klanten

Wat kost een retourbeleid?

Eerlijke prijzen, geen verrassingen!

Wij staan er op om met vaste prijzen te werken.
Zo weet je op voorhand wat je investering is.

Retourbeleid

Laat je retourbeleid opmaken door een jurist

€ 160

 / eenmalig

Aan te raden voor

Als je enkel een nieuw of een geüpdatet retourbeleid nodig hebt

E-commerce pakket

Alle juridische documenten voor een webwinkel in 1 pakket

€ 700

 / eenmalig

Aan te raden voor

Webwinkels die alle juridische documenten nodig hebben

Start hier je aanvraag
of vraag meer informatie aan

Contactgegevens

Neem vrijblijvend contact op met de Digitale Jurist bij eventuele vragen. Wij beantwoorden je contactopname steeds binnen 24u.

This is a staging environment