fbpx

De Digitale Jurist levert betaalbaar juridisch advies & juridische documenten

📃 Juridische documenten

Samenwerkings-overeenkomst
laten opstellen

Samenwerkings-overeenkomst laten opstellen

Zoek je naar een manier om jouw samenwerkingsverbanden juridisch te ondersteunen? Een professioneel opgestelde samenwerkingsovereenkomst hoeft niet ingewikkeld te zijn!

Mensen die handen schudden

Wat is een samenwerkingsovereenkomst?

Wat is een samenwerkings-overeenkomst?

Een duidelijke samenwerkingsovereenkomst is de sleutel tot succes voor je zakelijke partnerschappen en samenwerkingen. Werk je vaak samen met freelancers? Ben je zelf een freelancer en werk je regelmatig voor andere ondernemingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij de Digitale Jurist begrijpen we het belang van duidelijke afspraken als het gaat om partnerschappen. 

Een samenwerkingsovereenkomst definieert de parameters van de samenwerking tussen jou en je zakelijke partners. Het legt de rechten, plichten en verwachtingen van elke partij vast.

Waarom is een samenwerkingsovereenkomst belangrijk?

Waarom is een samenwerkings-overeenkomst belangrijk?

Een samenwerkingsovereenkomst is van onschatbare waarde wanneer deze up-to-date is en rekening houdt met jouw noden en behoeften. Een goede overeenkomst zorgt ervoor dat jouw samenwerkingsverbanden altijd in lijn zijn met de wet en beschermt je tegen juridische risico’s. Een goed opgestelde overeenkomst voorkomt misverstanden en beschermt tegen mogelijke geschillen en eventuele aansprakelijkheidsclaims. Het biedt een duidelijk kader voor de verantwoordelijkheden en beperkingen van beide partijen.

Een eenduidige samenwerkingsovereenkomst zorgt voor gestroomlijnde processen binnen je zakelijke relaties, wat jou zowel tijd als geld bespaart. Professioneel opgestelde overeenkomsten wekken vertrouwen en geloofwaardigheid op bij je partners, waardoor de kans op succesvolle en langdurige samenwerkingen aanzienlijk vergroot!

Conclusie:

Het achter de hand hebben van een doordachte en op maat gemaakte samenwerkingsovereenkomst is niet alleen een juridisch voordeel, maar het versterkt ook de basis van de samenwerking met je partners. De Digitale Jurist is er om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat jouw zakelijke samenwerkingen goed beschermd zijn!

De Digitale Jurist helpt je met je samenwerkings-overeenkomst!

De Digitale Jurist helpt je met je samenwerkingsovereenkomst!

De Digitale Jurist is opgericht door Evelien Helsen. Zij is een gedreven juriste met een master in de rechten, behaald aan de Vrije Universiteit van Brussel. Ze specialiseerde zich in ondernemings- en economisch recht.

We bieden een scala aan op maat gemaakte juridische documenten die specifiek zijn afgestemd op de digitale aanwezigheid en de specifieke noden van jouw onderneming. We doen dit aan een vaste prijs, zodat je meteen weet waar je staat en er geen stress aan te pas hoeft te komen. Ons ultiem doel? Jou in staat stellen zich te concentreren op wat het belangrijkst is: jouw bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat het juridisch aspect naadloos en vooral zorgeloos verloopt.

Zo stellen we jouw samenwerkingsovereenkomst op

Zo stellen we jouw samenwerkings-overeenkomst op

Juridisch werk is vaak ondoorzichtig en moeilijk te begrijpen. Niet bij de Digitale Jurist! Wij hanteren een overzichtelijk stappenplan zodat je steeds weet waar we mee bezig zijn.

01
Neem contact op met De Digitale Jurist

Neem contact op met De Digitale Jurist via ons contactformulier of stuur ons een e-mail. Vermeld dat je een samenwerkingsovereenkomst wenst te laten opmaken. Vergeet ook zeker niet te laten weten of je al een bestaande samenwerkingsovereenkomst in gebruik hebt!

02
Ontvang onze vragenlijst

Na je aanvraag overlopen we met jou een vragenlijst die specifiek is voor jouw onderneming en de beoogde samenwerking. Deze vragen helpen ons om het document volledig af te stemmen op jouw behoeften en situatie.

03
Aan de slag

Zodra we de ingevulde vragenlijst van je hebben ontvangen, gaat de Digitale Jurist voor je aan de slag. In deze fase is er ook steeds ruimte voor bijkomende vragen of aanpassingen.

04
Oplevering in minder dan een week

Binnen 2 tot 5 werkdagen ontvang je een concept van de samenwerkingsovereenkomst in je mailbox, in PDF-formaat.

05
Ontvang je definitieve document

Na de betaling van de factuur sturen we je het definitieve document ook in Word-formaat toe. Zo kun je het document zelf bewaren, aanpassen of verder gebruiken.

06
Extra! Persoonlijk overleg

Heb je een juridisch uurtje bij je bestelling geboekt? Dan plannen we een persoonlijke afspraak in, nadat je de eerste versie van je samenwerkingsovereenkomst hebt ontvangen. Afhankelijk van jouw voorkeur kan dit via een videocall, een telefonisch gesprek of face-to-face. Tijdens deze afspraak lopen we samen door alle documenten heen en beantwoorden we eventuele vragen die je nog hebt.

Tevreden klanten

Wat kost een samenwerkingsovereenkomst?

Eerlijke prijzen, geen verrassingen!

Wij staan er op om met vaste prijzen te werken.
Zo weet je op voorhand wat je investering is.

Samenwerkingsovereenkomst

Laat je samenwerkingsovereenkomst opmaken door een jurist

€ 400

/eenmalig

Aan te raden voor

Bedrijven die enkel een nieuwe samenwerkingsovereenkomst nodig hebben

Start hier je aanvraag
of vraag meer informatie aan

Contactgegevens

Neem vrijblijvend contact op met de Digitale Jurist bij eventuele vragen. Wij beantwoorden je contactopname steeds binnen 24u.

This is a staging environment