fbpx

De Digitale Jurist levert betaalbaar juridisch advies & juridische documenten

Over De
Digitale Jurist

Over De Digitale Jurist

Bij De Digitale Jurist streven we ernaar om dé betrouwbare juridische partner te zijn voor (startende) ondernemers en Kmo’s. Wij begrijpen dat de digitale wereld complex en uitdagend kan zijn, vooral op juridisch vlak. Daarom bieden we een scala aan op maat gemaakte juridische documenten die specifiek zijn afgestemd op de digitale aanwezigheid en de specifieke noden van jouw onderneming. We doen dit aan een vaste prijs, zodat je meteen weet waar je staat en er geen stress aan te pas hoeft te komen. Ons ultiem doel? Jou in staat stellen zich te concentreren op wat het belangrijkst is: jouw bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat het juridisch aspect naadloos en vooral zorgeloos verloopt.

De Digitale Jurist is opgericht door Evelien Helsen

Master in de rechten - specialisatie in Economisch Recht

Ik ben Evelien Helsen, zaakvoerster van de Digitale Jurist en een gedreven juriste met een passie voor het economisch recht. Mijn academische reis begon aan de AP Hogeschool Antwerpen, waar ik mijn professionele bachelor in de rechtspraktijk behaalde. Later breidde ik mijn juridische kennis uit aan de Vrije Universiteit van Brussel, en behaalde ik in 2021 mijn Master in de Rechten met een specialisatie in Economisch recht.

Tijdens mijn studies was ik actief als paralegal, eerst in een vooraanstaand Antwerps advocatenkantoor en later in een bekend Liers accountancykantoor. Zo zette ik mijn eerste stappen in de juridische wereld en deed ik heel wat praktische kennis op. Na het behalen van mijn Master in de Rechten ging ik aan de slag als juriste ondernemings- en vennootschapsrecht bij een gerenommeerd Antwerps notariskantoor. 

Gedurende mijn carrière viel het me op dat vooral startende ondernemers en Kmo’s een grote behoefte hadden aan solide juridisch advies. Echter, met beperkte budgetten hadden velen niet altijd toegang tot de uitgebreide juridische kennis van een heel advocatenteam, zoals grotere bedrijven dat wel hebben. Regelmatig zochten ze hun toevlucht tot het internet en gingen zelf aan de slag, met alle gevolgen van dien. Dit inspireerde me om “De Digitale Jurist” op te richten.

Tevreden klanten

Een juridische uitdaging? Neem contact op!

Zit je met een juridisch probleem of heb je graag een doorlichting van je algemene voorwaarden of privacybeleid? Neem dan contact met me op. Ik antwoord altijd binnen 24u.

This is a staging environment