fbpx

De Digitale Jurist levert betaalbaar juridisch advies & juridische documenten

Starterspakket en advies

Spiksplinternieuwe algemene voorwaarden voor Copywriter Elies!

December 2023

Over de klant

Elies Cronin is een vlotte Kempische dame, met een nog vlottere pen! Als copywriter in bijberoep zorgt ze steevast voor de juiste tone of voice en graphics voor diverse bedrijven. Van krantenartikel tot instagram post, Elies doet het allemaal! 

De uitdaging

Elies werkt al een hele tijd als freelance copywriter en naarmate haar klantenbestand groeit, merkt ze dat ze meer nood heeft aan heldere algemene voorwaarden die zorgen voor een vlotte samenwerking tussen haar en haar klanten.

De oplossing

Elies nam contact op met de Digitale Jurist en we gingen meteen van start!

We zorgden voor het volgende: 

Opmaak van de algemene voorwaarden:

We zorgden voor spiksplinternieuwe algemene voorwaarden, waarin we belangrijke punten, zoals betalingsvoorwaarden, aansprakelijkheid en intellectuele eigendomsrechten, aanpakten. Zo konden de algemene voorwaarden in eenvoudige en begrijpbare taal worden opgesteld, terwijl ze tegelijkertijd zorgden voor een gestroomlijnd werkproces voor Elies.

Persoonlijk overleg:

Tijdens een persoonlijk overleg werden de algemene voorwaarden overlopen en uitgelegd waar nodig. Daarnaast werd er tijd gemaakt om een aantal andere juridische en praktische vragen die Elies nog had, te bespreken.

Het resultaat

Elies kan haar klantenbestand verder uitbreiden, wetende dat ze juridisch in orde is en kan teruggrijpen naar heldere algemene voorwaarden, wanneer dit nodig is.

Geinteresseerd door dit succesverhaal? Neem contact op!

This is a staging environment