fbpx

De Digitale Jurist levert betaalbaar juridisch advies & juridische documenten

Starterspakket en advies

Eindelijk sluitende algemene voorwaarden voor HEVE Elektriciteitswerken!

December 2023

Over de klant

HEVE Elektriciteitswerken bestaat al meer dan 20 jaar en is ondertussen een gevestigde waarde in de wereld van industriële elektriciteitswerken.

De uitdaging

Bij HEVE Elektriciteitswerken hebben ze geen website of grote online-aanwezigheid. Dat is niet nodig, want ondertussen zijn ze bekend in hun sector en doet de mond-tot-mondreclame zijn werk uitmuntend. Wat wel nog ontbrak, waren juridisch correcte en sluitende algemene voorwaarden voor hun offertes en facturen. 

De oplossing

HEVE nam contact op met de Digitale Jurist en we gingen meteen van start!

We zorgden voor het volgende: 

Opmaak van de algemene voorwaarden:

We zorgden voor compleet nieuwe algemene voorwaarden, waarin we belangrijke punten, zoals betalingsvoorwaarden, aansprakelijkheid en eigendomsvoorbehoud, aanpakten. We deden grondig nazicht en onderzoek naar de specifieke sector waarbinnen HEVE Elektriciteitswerken actief is. Zo konden de algemene voorwaarden tot in de kleinste details worden aangepast aan de werkwijze en aanpak van HEVE Elektriciteitswerken. We zorgden daarnaast ook voor een snelle opleveringstermijn van 2 dagen!

Persoonlijk overleg:

Tijdens een persoonlijk overleg werden de algemene voorwaarden overlopen en bijgestuurd waar nodig. Daarnaast werd er tijd gemaakt om enkele juridische vraagstukken, zoals de aanpassing van vennootschappen aan de nieuwe wetgeving, te overlopen.

Het resultaat

HEVE Elektriciteitswerken kan hun dagelijkse werking verder oppikken, wetende dat ze juridisch in orde zijn en kunnen teruggrijpen naar heldere algemene voorwaarden, wanneer dit nodig is. De Digitale Jurist was in dit project een sterke partner voor een sterk bedrijf!

Geinteresseerd door dit succesverhaal? Neem contact op!

This is a staging environment