fbpx

De Digitale Jurist levert betaalbaar juridisch advies & juridische documenten

Starterspakket en advies

Complete juridische optimalisatie voor Hotel Malleberg

April 2024

Over de klant

Gelegen in het hartje van Brugge, biedt Hotel Malleberg een prachtige ervaring aan reizigers die op zoek zijn naar een gezellige verblijfplaats in deze historische stad. Hotel Malleberg staat bekend om een warme ontvangst en persoonlijke service, waardoor gasten zich direct thuis voelen. Kortom, Hotel Malleberg is de perfecte uitvalsbasis voor hen die zich willen laten onderdompelen in de rijke geschiedenis van Brugge! 

De uitdaging

Hotel Malleberg had nood aan juridische documenten die niet alleen voldoen aan de huidige wetgeving, maar ook hun annulatievoorwaarden en hotelbeleid helder weergeven. De documenten moesten daarnaast ook toegankelijk zijn voor hun internationale gasten. Hotel Malleberg had dus dringend behoefte aan op maat gemaakte algemene voorwaarden, een gepersonaliseerd privacy- en cookiebeleid, en een professionele vertaalservice. 

De oplossing

Hotel Malleberg benaderde de Digitale Jurist voor gespecialiseerde juridische ondersteuning.

Onze aanpak omvatte het volgende: 

Juridische documenten op maat:

We stelden specifiek voor Hotel Malleberg op maat gemaakte algemene voorwaarden op, waarin we nauwkeurig rekening hielden met de unieke aspecten van hun dienstverlening, waaronder het annulatiebeleid. Daarnaast ontwikkelden we een persoonlijk privacybeleid en een helder cookiebeleid, afgestemd op de behoeften van het hotel en de gasten.

Professionele vertalingen:

Aangezien Hotel Malleberg regelmatig buitenlandse gasten verwelkomt, vertaalden we alle juridische documenten naar het Engels. Dit zorgt voor duidelijkheid en toegankelijkheid voor alle gasten, ongeacht hun moedertaal.

Persoonlijk overleg:

Tijdens een persoonlijke meeting met het management van Hotel Malleberg overliepen we gedetailleerd alle opgestelde documenten. Dit gaf ruimte voor aanpassingen en het beantwoorden van bijkomende vragen, wat zorgde voor volledige tevredenheid en juridische zekerheid.

Het resultaat

Dankzij de bijgewerkte en nauwkeurig afgestemde juridische documenten is het beleid van Hotel Malleberg nu helder gedefinieerd, wat zowel het management als de gasten ten goede komt. Met deze juridische zekerheid kan Hotel Malleberg zich met vertrouwen richten op het creëren van een onvergetelijk verblijf voor haar gasten.

Geinteresseerd door dit succesverhaal? Neem contact op!

This is a staging environment