fbpx

De Digitale Jurist levert betaalbaar juridisch advies & juridische documenten

Starterspakket en advies

Algemene voorwaarden in klare taal voor Wetenschaps-communicator Julie De Smedt!

April 2024

Over de klant

Julie De Smedt is dé expert als het aankomt op het helpen van wetenschappers om een impact te maken met hun onderzoek. Haar combinatie van passie voor de job en professionele kennis, maken van Julie de ideale partner voor wetenschappers die hun onderzoek met het grote publiek willen delen op een verstaanbare en transparante manier.

De uitdaging

Julie heeft een uitgebreid aanbod aan diensten. Via haar website biedt Julie niet alleen een uitgebreide online cursus aan, maar geeft ze haar klanten ook de mogelijkheid om op maat gemaakte trainingen, workshops en communicatietrajecten te volgen. Om alles vlot te laten verlopen, wilde Julie allesomvattende algemene voorwaarden laten opstellen. Een belangrijke voorwaarde was dat de algemene voorwaarden zouden worden opgesteld in begrijpelijke en toegankelijke taal, zodat iedereen ze zou kunnen begrijpen. 

De oplossing

Julie contacteerde de Digitale Jurist voor deskundige juridische ondersteuning.

Ons werk omvatte:

Ontwikkeling van algemene voorwaarden:

We creëerden volledig nieuwe algemene voorwaarden, specifiek afgestemd op al haar diensten. We namen de tijd om alles grondig door te nemen en maakten zo een analyse van de werkprocessen die Julie hanteerde, om ervoor te zorgen dat alle belangrijke punten correct werden opgenomen.

Juridische expertise, flexibiliteit en maatwerk:

Door samen te werken met Julie en vooral goed te luisteren naar wat zij nodig heeft, konden we de algemene voorwaarden volledig aanpassen en fine tunen zodat ze zowel de online cursus als de aangeboden trainingen dekken. We zorgden er ook voor da

Het resultaat

Deze nieuwe en op maat gemaakte algemene voorwaarden stellen Julie in staat zich te concentreren op het belangrijkste; het ondersteunen van wetenschappers bij hun missie: hun onderzoek delen met de wereld! 

Geinteresseerd door dit succesverhaal? Neem contact op!

This is a staging environment