fbpx

De Digitale Jurist levert betaalbaar juridisch advies & juridische documenten

Starterspakket en advies

Allround algemene voorwaarden voor allround marketingbureau Kreatix!

November 2023

Over de klant

Kreatix is al sinds 2014 de vaste partner van KMO’s die online willen groeien. Van websites tot webshops, Google Ads tot SEO, zij doen het allemaal met een gigantische lading aan expertise!

De uitdaging

Kreatix had al algemene voorwaarden, maar deze waren onoverzichtelijk gestructureerd, stonden vol met moeilijke bewoordingen en waren hier en daar té uitgebreid en inmiddels wat verouderd.

De oplossing

Kreatix nam de Digitale Jurist onder de arm voor een opfrissing van hun algemene voorwaarden.

We zorgden voor het volgende:

Opmaak van de algemene voorwaarden:

We zorgden voor compleet nieuwe algemene voorwaarden, waarbij we duidelijk taalgebruik hanteerden en zorgden voor een heldere structuur. Zo voorzagen we voor elke dienst die Kreatix aanbiedt een aparte titel. Dit zorgt ervoor dat klanten steeds snel alle specifieke en belangrijke voorwaarden met betrekking tot hun product terugvinden, zonder zich een weg te moeten scrollen door allerlei bepalingen die niet van toepassing zijn op hun situatie. We deden grondig nazicht en onderzoek naar de specifieke sector waarbinnen Kreatix actief is. Zo konden de algemene voorwaarden tot in de kleinste details worden aangepast aan hun noden, werkwijze en aanpak. We zorgden daarnaast ook voor een snelle opleveringstermijn van 2 dagen!

Persoonlijke overleg:

Tijdens een persoonlijk overleg werden de algemene voorwaarden overlopen en bijgestuurd waar nodig.

Het resultaat

Kreatix is inmiddels een gevestigde waarde in de marketingwereld. Dankzij de juridische ondersteuning van de Digitale Jurist staan ze sterk en kunnen ze zonder zorgen verder bouwen aan hun ijzersterke reputatie. 

Bedankt Kreatix voor de fijne samenwerking!

Geinteresseerd door dit succesverhaal? Neem contact op!

This is a staging environment