fbpx

De Digitale Jurist levert betaalbaar juridisch advies & juridische documenten

Starterspakket en advies

Sluitende juridische documenten voor Moontree

Juni 2024

Over de klant

Moontree is een innovatief bureau dat bedrijven helpt hun merkidentiteit te versterken aan de hand van grafisch ontwerp en website-onderhoud. Met een creatief team en een strategische aanpak biedt Moontree op maat gemaakte oplossingen die bedrijven helpen hun doelen te bereiken en hun potentiële klanten aan te spreken.

De uitdaging

Moontree had behoefte aan een solide juridische basis om hun groeiende klantenbestand te ondersteunen. Ze zochten naar duidelijke algemene voorwaarden die hun dienstverlening zouden dekken en een privacybeleid dat voldeed aan de huidige GDPR-regelgeving. Deze documenten moesten zowel juridisch dekkend als begrijpelijk zijn voor hun klanten.

De oplossing

Moontree schakelde de Digitale Jurist in voor deskundige juridische ondersteuning.

Wij zorgden voor het volgende: 

Opstellen van algemene voorwaarden:

We ontwikkelden uitgebreide algemene voorwaarden, specifiek afgestemd op de diensten en werkwijze van Moontree. Dit proces omvatte een persoonlijke meeting waarin een gedetailleerde analyse van hun bedrijfsactiviteiten werd gemaakt om ervoor te zorgen dat alle belangrijke aspecten correct werden opgenomen.

Ontwikkeling van een privacybeleid:

We zorgden voor een op maat gemaakt privacybeleid dat in overeenstemming is met de GDPR-regelgeving. Dit beleid beschrijft duidelijk hoe Moontree omgaat met de persoonsgegevens van hun klanten en welke maatregelen zij nemen om deze te beschermen.

Heldere en begrijpelijke documenten:

We maakten de juridische documenten zo helder en begrijpelijk mogelijk, zodat Moontree’s klanten precies weten waar ze aan toe zijn en welke rechten en plichten ze hebben.

Het resultaat

Dankzij de samenwerking met de Digitale Jurist beschikt Moontree nu over een stevige juridische basis die hen ondersteunt in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Ze hebben duidelijke algemene voorwaarden en een transparant privacybeleid dat voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving. Dit stelt Moontree in staat om met vertrouwen hun diensten aan te bieden en hun klanten uitmuntende service te verlenen.

Geinteresseerd door dit succesverhaal? Neem contact op!

This is a staging environment