fbpx

De Digitale Jurist levert betaalbaar juridisch advies & juridische documenten

Starterspakket en advies

Nieuwe algemene voorwaarden voor NNORM

Maart 2024

Over de klant

NNORM is specialist in het begeleiden van groeiende bedrijven en mensen bij het ontwikkelen van hun leadership skills en helpt bij het optimaliseren van de teamstructuur en teamcultuur binnen het bedrijf. De focus van NNORM ligt daarbij steevast op transparantie, efficiëntie, communicatie en samenwerking.

De uitdaging

Dat transparante communicatie belangrijk is voor de goede werking van je onderneming, weet Eleni, zaakvoerster van NNORM, als geen ander. Deze lijn wilde ze dan ook doortrekken in de communicatie met haar eigen klanten. NNORM had nood aan algemene voorwaarden in heldere, begrijpbare taal, waarin alle afspraken tussen NNORM en de klant duidelijk zouden worden weergegeven. 

De oplossing

NNORM contacteerde de Digitale Jurist voor deskundige juridische ondersteuning.

Ons werk omvatte:

Ontwikkeling van algemene voorwaarden:

We creëerden volledig nieuwe algemene voorwaarden, specifiek afgestemd op de diensten van NNORM. Dit proces omvatte grondige analyse van de werkprocessen en noden van NNORM, om ervoor te zorgen dat alle belangrijke punten correct werden opgenomen.

Juridische expertise, flexibiliteit en maatwerk:

Door samen te werken met NNORM en vooral goed te luisteren naar wat zij nodig hebben, konden we de algemene voorwaarden volledig aanpassen en fine tunen zodat ze die niet alleen aan de wettelijke eisen voldoen, maar ook de bedrijfsvoering van NNORM ondersteunen.

Het resultaat

Deze nieuwe en op maat gemaakte algemene voorwaarden stellen NNORM in staat zich te concentreren op het belangrijkste: het ondersteunen van jonge bedrijven en startende leidinggevenden in hun professionele traject! 

Geinteresseerd door dit succesverhaal? Neem contact op!

This is a staging environment