fbpx

De Digitale Jurist levert betaalbaar juridisch advies & juridische documenten

Starterspakket en advies

Een volledig juridisch pakket voor Rouler Retro

Januari 2024

Over de klant

Niels, de drijvende kracht achter Rouler Retro, combineert zijn liefde voor oldtimers met zijn uitgebreide kennis van Brugge en omstreken. Voor wie de regio wil ervaren op een bijzondere manier, is Rouler Retro de ideale oplossing!

Rouler Retro biedt rondritten aan in een klassieke oldtimer. Tijdens deze tochten ontdek je niet alleen de charme van Brugge, maar bezoek je ook heel wat prachtige kastelen in de omgeving. Niels zorgt voor een persoonlijke en unieke ervaring waarbij heel wat verborgen Brugse schatten worden bezocht, in plaats van de gebruikelijke toeristische trekpleisters.

De uitdaging

Rouler Retro had nood aan een set van algemene voorwaarden, een privacybeleid en een cookiebeleid. Met een voornamelijk Engelssprekend cliënteel was het ook heel belangrijk om duidelijke en professionele juridische vertalingen beschikbaar te hebben op zijn website.

De oplossing

Op aanraden van collega-gids Patrick van Tour In Bruges, benaderde Niels de Digitale Jurist voor gespecialiseerde juridische ondersteuning.

Onze aanpak was als volgt:

Opstellen van juridische documenten:

Niels koos voor ons Starterspakket. We stelden op maat gemaakte algemene voorwaarden op, die zowel zijn bedrijfsvoering als zijn kostbare oldtimers beschermden. Daarnaast ontwikkelden we een nauwkeurig privacybeleid en een transparant cookiebeleid, afgestemd op de behoeften van Rouler Retro.

Vertaling naar het Engels:

Om tegemoet te komen aan het Engelssprekend publiek van Rouler Retro, vertaalden we alle documenten professioneel naar het Engels. Hierbij zorgden we voor helderheid, begrijpbaarheid en juridische precisie.

Persoonlijk juridisch overleg:

Tijdens een juridisch uurtje overliepen we samen met Niels alle documenten. We pasten deze nog aan waar nodig en beantwoordden al zijn vragen, niet alleen over de documenten, maar ook over andere juridische en zakelijke kwesties. We dachten actief met hem mee en gaven hem advies waar hij echt iets aan had. Het juridisch uurtje zorgde ervoor dat alles duidelijk was en gaf Niels de nodige gemoedsrust.

Het resultaat

Dankzij de nieuwe juridische documenten is Rouler Retro’s manier van werken helder en duidelijk voor iedereen, zowel voor Niels als voor zijn klanten. Niels kan zich met een gerust hart focussen op zijn passie: een unieke ervaring bieden aan zijn klanten. 

Geinteresseerd door dit succesverhaal? Neem contact op!

This is a staging environment