fbpx

De Digitale Jurist levert betaalbaar juridisch advies & juridische documenten

Starterspakket en advies

Een heldere samenwerkings-overeenkomst voor Studio L’Aert!

Januari 2024

Over de klant

Studio L’Aert zorgt, onder leiding van zaakvoerster Laura, voor zowel business als marketing management en ondersteuning voor haar klanten. Bij Studio L’Aert staan dus zowel efficiëntie als creativiteit centraal!

De uitdaging

Omdat Studio L’Aert groeit en steeds meer aanvragen krijgt, doet Laura soms beroep op freelancers om haar bij te staan. Ze realiseerde zich dus ook de noodzaak van een goed gestructureerde samenwerkingsovereenkomst voor haar werk met die verschillende freelancers. Ze wilde ervoor zorgen dat elke samenwerking soepel verliep, met duidelijke afspraken en heldere wederzijdse verwachtingen.

De oplossing

Laura nam contact op met de Digitale Jurist voor professionele ondersteuning bij het opstellen van een correcte en evenwichtige samenwerkingsovereenkomst.

We gingen direct aan de slag en zorgden voor:

Opmaak van de concept-samenwerkingsovereenkomst:

We ontwikkelden een heldere en sluitende samenwerkingsovereenkomst die niet alleen specifiek was afgestemd op de behoeften van Studio L'Aert, maar ook de belangen van de freelancer in het achterhoofd hield. Belangrijke aspecten zoals de wederzijdse verantwoordelijkheden van partijen, betalingsvoorwaarden en intellectuele eigendomsrechten werden in eenvoudige en begrijpelijke taal opgenomen. De overeenkomst werd zo opgemaakt dat Laura deze keer op keer opnieuw kan gebruiken!

Persoonlijk overleg:

Tijdens een juridisch uurtje met Laura in haar kantoor werden de details van de overeenkomst doorgenomen en uitgelegd. We gaven Laura aan hoe ze ervoor kan zorgen dat ze elke keer opnieuw gebruik kan maken van de overeenkomst en hoe ze deze best invult. Het overlegmoment zorgde ervoor dat alle punten duidelijk waren en gaf Laura ook nog de gelegenheid om aanvullende juridische vragen te stellen en te bespreken.

Het resultaat

Met de nieuwe samenwerkingsovereenkomst kan Studio L’Aert vlot blijven groeien en vol vertrouwen samenwerken met freelancers. Studio L’Aert hoeft zich geen zorgen te maken over de details van de samenwerkingen, wetende dat alles netjes in een heldere overeenkomst is opgenomen!

Geinteresseerd door dit succesverhaal? Neem contact op!

This is a staging environment