fbpx

De Digitale Jurist levert betaalbaar juridisch advies & juridische documenten

Starterspakket en advies

Complete juridische ontzorging voor Tour In Bruges

Januari 2024

Over de klant

Patrick, een goedlachse en professionele gids in Brugge, leidt zijn bedrijf Tour In Bruges met passie en expertise. Wil je de stad Brugge beleven als een echte local? Dan moet je bij Patrick van Tour In Bruges zijn! Hij kent alle prachtige, verborgen plekjes en specialiseert zich in rondleidingen voor toeristen, met unieke ervaringen zoals culinaire tours die Belgische en Brugse specialiteiten in de kijker zetten.

De uitdaging

Aangezien Tour In Bruges heel wat internationale klanten heeft die voornamelijk Engels spreken, werd Patrick geconfronteerd met de noodzaak van duidelijke en professionele juridische documenten in het Engels die hij op zijn website kon publiceren. Patrick was op zoek naar een partner bij het opstellen van algemene voorwaarden, een privacybeleid en een cookiebeleid. Belangrijk was dat deze teksten niet alleen aan de wettelijke eisen voldeden, maar ook begrijpelijk waren voor zijn klanten.

De oplossing

Tour In Bruges wendde zich tot de Digitale Jurist voor gespecialiseerde hulp.

Onze aanpak omvatte:

Opstellen van juridische documenten:

Patrick koos voor ons Starterspakket. We ontwikkelden nauwkeurige en begrijpelijke algemene voorwaarden, een duidelijk privacybeleid en een helder cookiebeleid. De teksten werden specifiek afgestemd op de behoeften van Tour In Bruges die we uitvoerig overliepen tijdens een eerste video call.

Vertaling van alle teksten naar het Engels:

Om tegemoet te komen aan het Engelstalige publiek van Tour In Bruges, vertaalden we alle documenten zorgvuldig en professioneel naar het Engels. De nadruk lag ook hier weer op begrijpbaarheid, duidelijkheid en juridische nauwkeurigheid.

Persoonlijk overlegmoment:

Tijdens het juridisch uurtje overliepen we alle documenten samen met Patrick, maakten aanpassingen waar nodig en beantwoordden we al zijn vragen. Dit zorgde ervoor dat Patrick goed op de hoogte was van alles en gaf hem een flinke portie gemoedsrust.

Het resultaat

Met de nieuwe juridische documenten kan Patrick van Tour In Bruges met vertrouwen zijn zaak runnen en blijven uitbreiden. Tour In Bruges staat nu juridisch een pak sterker en kan zich nu focussen op het allerbelangrijkste: toeristen en bezoekers laten zien wat voor een prachtige stad Brugge is!

Geinteresseerd door dit succesverhaal? Neem contact op!

This is a staging environment