fbpx

De Digitale Jurist levert betaalbaar juridisch advies & juridische documenten

Starterspakket en advies

Algemene voorwaarden op maat voor XPRT Landmeters

Januari 2024

Over de klant

XPRT Landmeters, opgericht door Joran en Maxime, is een dynamisch landmeetkundig bedrijf dat een breed scala aan diensten aanbiedt. Hun expertise omvat 3D-scanning, asbestinventaris, architecturale opmetingen, grensbepaling, uitzetwerk, en meer. Ze staan bekend om hun persoonlijke aanpak, efficiëntie, kwaliteit en innovatie in het gebruik van recente technologieën.

De uitdaging

Als recent opgerichte onderneming stond XPRT Landmeters voor de uitdaging van sluitende en evenwichtige algemene voorwaarden. Deze algemene voorwaarden moesten niet alleen rekening houden met hun behoeften, maar moesten ook passen binnen het kader van vereisten dat de wet stelt aan hun beroep. De titel en het beroep van landmeter-expert zijn immers wettelijk beschermd. Dit vereiste dus nauwkeurige en op maat gemaakte algemene voorwaarden die hun unieke diensten én juridische verplichtingen weerspiegelden.

De oplossing

XPRT Landmeters contacteerde de Digitale Jurist voor deskundige juridische ondersteuning.

Ons werk omvatte:

Ontwikkeling van algemene voorwaarden:

We creëerden volledig nieuwe algemene voorwaarden, specifiek afgestemd op de diensten van XPRT Landmeters. Dit proces omvatte grondig onderzoek en juridisch denkwerk om ervoor te zorgen dat alle specificaties correct waren opgenomen.

Juridische expertise en maatwerk:

Door ons te verdiepen in de specifieke wettelijke vereisten omtrent de titel van landmeter-expert, konden we voorwaarden opstellen die niet alleen aan de wettelijke eisen voldoen, maar ook de bedrijfsvoering van Joran en Maxime ondersteunen.

Het resultaat

Met hun nieuwe, op maat gemaakte algemene voorwaarden kan XPRT Landmeters met vertrouwen hun diensten aanbieden, wetende dat ze juridisch goed onderbouwd zijn. Dit stelt Joran en Maxime in staat zich te concentreren op het leveren van hoogwaardige landmeetkundige diensten, zonder zich zorgen te moeten maken over de tekst van hun algemene voorwaarden! 

Geinteresseerd door dit succesverhaal? Neem contact op!

This is a staging environment